Tervetuloa Saunavaraosat.comiin! Tsekkaa huikeat kesä ALE! -tarjouksemme, voimassa 24.5-10.6. tehtyihin tilauksiin!

Saunavaraosat.com on avattu!

Tervetuloa Saunavaraosat.comiin - Meiltä löydät laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita saunaasi heti omasta varastosta ja nopealla toimituksella! Löydät meiltä alkuperäiset varaosat laatumerkeiltä sekä tunnetut saunatarvike merkit.

Tiesitkö että suurimpaan osaan saunatuotteista, kuten kiukaista, on saatavilla kattava valikoima varaosia? Jos kiukaasi sanoo sopimuksen irti, on hyvin todennäköistä että se on mahdollista korjata oikeilla varaosilla.

Halusimme vastata tähän tarpeeseen avaamalla Saunavaraosat.comin. Tarkoituksenamme on tarjota laaja skaala alkuperäisiä varaosia kaikilta saunavalmistajilta. Varastoimme suuren osan varaosista itse, jolloin saat osasi toimitettuna nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamme vain alkuperäisiä saunavalmistajilta hankittuja ja hyväksyttyjä varaosia, joten tiedät että ne sopivat omaan tuotteeseesi. Jos et löydä etsimääsi osaa sivuiltamme, laita viestiä asiakaspalveluumme niin selvitetään mikä osa tarvitaan!

Puukiukaiden osalta varaosia voi hankkia ja asentaa käytännössä itse omien taitojen puitteissa, mutta sähkökiukaiden osalta varaosien asentaminen tulee jättää osaavan sähköasentajan tehtäväksi.

Saunavaraosat.com:ia pyörittää perheyritys MolTech Oy. Olemme aloittaneet verkkokauppojen pyörittämisen jo reilu 15 vuotta sitten, joten jonkinlaista kokemusta on onneksi ehtinyt karttua matkan varrella!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit