Tervetuloa Saunavaraosat.comiin! Tsekkaa huikeat kesä ALE! -tarjouksemme, voimassa 24.5-10.6. tehtyihin tilauksiin!

Rento

  Selaa tuoteryhmiä

Rento on ollut vahvasti osana suomalaista saunakokemusta nyt jo vuosikymmenen ajan. 

Koko tuotesarja kantaa ylpeänä Design from Finland -merkkiä ja lisäksi useilla tuotteilla on Avainlippu merkkinä kotimaisesta valmistusprosessista

Vastuullinen hankinta

Rento-tuotteet valmistetaan Suomessa, muualla Euroopassa tai Amfori BSCI auditoiduissa tehtaissa, Rento-tuotemerkin omistaa suomalainen perheyritys Tammer Brands Oy. Tammer Brands on jäsen Amfori BSCI -yritysverkostossa, jonka päämääränä on parantaa työolosuhteita kansainvälisissä hankintaketjuissa ja yhdenmukaistaa toimittajien valvontaa. Amfori BSCI -järjestelmä perustuu YK:n ja ILO:n sopimuksiin ihmisoikeuksista ja työoloista.

Pitkä käyttöikä, laadukas valikoima

Rento brändi panostaa erityisesti tuotteiden pitkäikäisyyteen ja laatuun, joten Rento-valikoiman tuotteet kestävät käyttöä ja aikaa niin laatunsa kuin muotoilunsa puolesta. Rento-tuotesarjasta löydät aina moderneja ja innovatiivisia saunatuotteita, jotka on suunniteltu sekä inspiroimaan kaikkia aisteja että kestämään käytössä. Useiden tuotteiden mukana tulevat käyttö- ja hoito-ohjeet auttavat pitämään tuotteen hyvässä kunnossa, jolloin se palvelee käytössä pitkään.

Materiaalit

Uusien materiaalien ja tuotantotapojen kokeileminen, jatkuva tuotekehitys ja ympäristövaikutuksien huomioiminen ovat Rento-ideologiamme ytimessä. Kaikki materiaalit valitaan aikaa, katsetta ja eettistä tarkastelua kestäviksi. Pyrimme kasvattamaan kierrätysmateriaalien käyttöä tuotteissa ja vähentämään tuotteiden pakkausmateriaalien määrää tuotteiden suojaamisesta tinkimättä. Rento suosii kierrätettäviä pakkausmateriaaleja kuten kartonkia ja pakkauksen kierrätysohje on merkitty pakkauksille.

Näytetään tuotteet 1-60 / 124

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit