Tervetuloa Saunavaraosat.comiin! Nyt -10% Määräalennus kaikkiin Harvia Sähkökiukaiden vastuksiin, kun tilaat 3 kpl kerralla!

Nystad Sauna Löylytuoksut

  Selaa tuoteryhmiä

Terveisiä Uudestakaupungista! Nystad Sauna Companyn missio on juhlia suomalaisen saunan ja luonnon ihanuutta ja jakaa niiden aitoa tunnelmaa ihmisille ympäri maailman, ympäri vuoden.

Tuotteemme ovat 100% luonnolliset löylytuoksut, jotka on valmistettu kuivatusta suomalaisesta koivunlehti- ja yrttirouheesta. Tuotteet on yksittäispakattu biohajoaviin tuoksupusseihin, joita haudutetaan Saunakiulussa teepussin tapaan. Vaikka haluammekin jakaa maailmalle suomalaisen luonnon ja saunakokemuksen ihanuutta, olemme myös kiinnostuneita tutkimaan, mitä maailmalla on tarjota meille suomalaisille.

Tiedätkö mitä hengität?

Löylytuoksumme valmistetaan kuivaamalla tarkasti valikoiduista luomulaatuisista suomalaisista kasveista, niihin mitään lisäämättä tai niistä mitään pois ottamatta. Ne ovat elintarvikekelposia, joten Nystad Sauna Companyn löylytuoksut eivät aiheuta vaaraa, vaikka lapsi tai lemmikki vahingossa sattuisi juomaan kiulusta. Tuotteet ovat kemikaalivapaita, muovittomia, vegaanisia, biohajoavia eikä niistä jää jätettä maailmaan. Ne ovat helppoja, siistejä ja turvallisia käyttää. Tuotteemme ovat ekologisia ja käsintehty Suomessa eikä niitä ole testattu eläimillä. Haluamme tarjota sinulle puhdasta luksusta hyvällä omallatunnolla! Ihanan tuoksun ja tunnelman lisäksi tuotteemme myös tehostavat saunan hyvinvointivaikutuksia. Luonnolliset eteeriset öljyt ja lehtien ja yrttien vitamiinit imeytyvät kehoosi ihon ja hengitysteiden kautta. Nystad Sauna Company syntyi omasta rakkaudestamme suomalaiseen luontoon ja saunaan.

Toivomme, että sinäkin ihastut!

Näytetään tuotteet 1-6 / 6

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit